E-mail marketing uitbesteden

E-mail marketing uitbesteden

Marketing automation

Marketing automation

Meer dan alleen nieuwsbrieven!
Geen spam

Alleen relevante e-mails versturen!

Meten is weten

Meten = weten

Inzicht in de resultaten per e-mail!

E-mail marketing uitbesteden

Aan de lopende band nieuwe leads

De uitspraak 'the money is in the list' is er niet voor niks. Het opbouwen van een mailinglijst helpt je om je eigen fanbase op te bouwen en aan de lopende band nieuwe leads te verzamelen. Door iets gratis weg te geven, in ruil voor een naam en e-mailadres, kun je heel snel jouw mailinglijst laten groeien.

Hoe val je op in een overvolle inbox? 

We praten dus niet over een maandelijkse of wekelijkse nieuwsbrief. Met de juiste e-mail marketing software kun je jouw e-mails automatisch versturen. Deze e-mails (en de inhoud ervan) wordt volledig geautomatiseerd verstuurd op basis van acties op je website of het openen van e-mails. Zo kun je bijvoorbeeld automatisch productinformatie via de e-mail versturen als iemand jouw product niet heeft afgerekend of een nieuwe e-mail versturen als de vorige niet is geopend.

Binnen de e-mail marketing software kun je jouw e-mails ook automatisch segmenteren. Zo kun je lijsten aanmaken met klanten en mensen die nog geen klant zijn. Zo houd je altijd het overzicht en verstuur je altijd relevante e-mails.

Bekijk alle mogelijkheden
E-mail marketing specialist

E-mail marketing specialist

Ben je op zoek naar een e-mail marketing specialist om het maximale uit jouw e-mails te halen? Dan kan ik je verder helpen! Ik ben Timo ten Wolde, oprichter van Ten Wolde Marketing en ik ben dagelijks bezig met e-mail marketing. Ik ben niet alleen op de hoogte van alle ins en outs van e-mail marketing, maar ik zet het ook in voor mijn eigen bedrijf. Ik weet dus wat voor impact dit kan maken voor je business!

Ben jij op zoek naar nieuwe leads en is jouw bedrijf ingericht om meer klanten aan te kunnen? Dan kun je heel goed een e-mail marketing specialist gebruiken. Mijn kennis gaat veel verder dan alleen e-mail marketing, dus ik kan je altijd een strategisch advies geven. Zullen we samen meer gaan halen uit jouw bedrijf?

Jeanet Bosman

ddbags.nl

'Timo denkt in oplossingen!'

Timo is ervaren en betrouwbaar. Hij heeft veel ideeën voor de juiste aanpak en denkt in oplossingen. Fijn om mee samen te werken!

E-mail marketing uitbesteden?

Wil jij jouw e-mail marketing uitbesteden en aan de lopende band nieuwe leads verzamelen? Dan is het uitbesteden van je e-mail marketing een verstandig keuze. Met een gratis weggever, in ruil voor een naam en e-mailadres, kun je heel eenvoudig je mailinglijst laten groeien. Als je van tevoren een e-mail funnel klaarzet (een serie e-mails versturen om vertrouwen en autoriteit uit te stralen), kun je deze nieuwe leads volledig geautomatiseerd opvolgen. Dit werkt perfect voor bedrijven die diensten aanbieden, maar ook voor de verkoop van producten.
E-mail personalisatie icon

Personaliseer je e-mails met opgeslagen gegevens van je contact

E-mail segmentatie icon
Verstuur de juiste mail, op het juiste tijdstip, aan de juiste doelgroep
Marketing automation icon
Verstuur automatisch (een reeks) e-mails die elkaar opvolgen
Site-tracking icon
Verstuur e-mails op basis van bepaalde acties op je website
Lead scoring icon
Verzamel punten per actie en volg leads op het juiste moment op
A/B testen icon
Maak verschillende versies van je e-mails en vergelijk de resultaten
Koppelingen icon
Koppel je software met diverse tools zoals WordPress en Facebook
Dynamische content icon
Laat andere content zien op basis van persoonlijke informatie
Inschrijfformulieren icon
Maak je eigen inschrijfformulier en verzamel leads voor je mailinglijsten
SMS marketing icon
Verstuur SMS berichten en zorg dat je doelgroep altijd op de hoogte is
Live chat op je website icon
Voer live gesprekken en bewaar alle interactie in één overzicht
Duidelijke rapportages icon
Bekijk welke campagnes het meeste opleveren en verbeter je e-mails

Aan de slag met e-mail marketing

Persoonlijk intakegesprek icon
Tijdens het persoonlijke intakegesprek gaan we kijken bij welk onderdeel je hulp nodig hebt. We kijken naar de doelstellingen van je bedrijf en wat je wilt bereiken. Dit doen we telefonisch of op locatie.
Strategie bepalen en uitwerken
Nu kan ik een strategie bepalen die het beste aansluit bij je doelstellingen. Je kunt de maandelijkse investering en het plan van aanpak hierin terugvinden. Je kunt nu kiezen of je de samenwerking wilt aangaan.
Maandelijkse uitvoering
Maandelijks wordt jouw volledige e-mail marketing strategie bijgehouden. Van het schrijven van e-mails en funnels tot aan het monitoren van rapportages om het maximale resultaat te behalen.
Meten, evalueren en bijsturen icon

Meten, evalueren en bijsturen

In overleg wordt er maandelijks of één keer per kwartaal de belangrijkste resultaten besproken d.m.v een rapportage of een overleg. Je zult ook adviezen krijgen om nieuwe kansen in je markt te benutten.
E-mail marketing software

E-mail marketing software

Ik maak gebruik van de e-mail marketing software van MailBlue. Dit is de Nederlandse reseller van Active Campaign. Het voordeel aan MailBlue is dat alle support en software in het Nederlands is en je er een volledige community bijkrijgt met Nederlandse ondernemers.

Alles wat ik op deze pagina heb genoemd, is allemaal mogelijk met MailBlue. Daarom ben ik er ook zo'n fan van! Er zijn tal van mogelijkheden om je bedrijf niet alleen te laten groeien, maar je kunt er ook ontzettend veel mee automatiseren! Vooral omdat er standaard koppelingen zijn met veel voorkomende systemen.

Er zijn al veel systemen met MailBlue gekoppeld. Met één druk op de knop zorg je ervoor dat deze systemen met elkaar samenwerken. Facebook, WooCommerce, WordPress, Zapier, Asana, Zoom en Google Analytics zijn, onder andere, al gekoppeld met Mailblue.

Ondanks het feit dat ik hier op dagelijkse basis mee werk, ken ik ook andere e-mail marketing software pakketten zoals Mailchimp. De mogelijkheden zijn hier wel beperkt, maar een samenwerking met mij rust natuurlijk niet op één type software.

E-mail marketing uitbesteden

E-mail marketing uitbesteden?

Wil je e-mail marketing uitbesteden of bekijken of e-mail marketing iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.