Freelance online marketeer

Freelance Online Marketeer

Ben je op zoek naar een freelance online marketeer? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als freelance online marketeer ondersteun ik uiteenlopende bedrijven met hun online marketing strategie. Van het uitdenken van een online marketing strategie tot het uitvoeren van deze strategie met verschillende marketingtechnieken en slimme automatisering tools.

Heel veel ondernemers, MKB-bedrijven en start-ups zijn goed in wat ze doen, maar soms hebben ze wat externe kennis nodig. Hiervoor word ik vaak ingeschakeld om als strategische online marketing partner deze bedrijven te ondersteunen.

Mijn werkwijze
4+
Jaar ervaring
100%
Focus op resultaat
5+
Certificeringen

Met wie werk ik samen?

Wil jij samenwerken met een freelance online marketeer? Hiervoor is het van belang dat je wilt investeren in een lange termijn samenwerking. Marketing is namelijk niet iets wat je ‘eventjes’ doet, maar dit is een lopend proces van optimalisatie en bijsturing voor het maximale rendement. Als je gemotiveerd bent om samen te groeien en hier ook in te investeren, dan kunnen we samen enorme stappen gaan zetten!
Freelance Online Marketeer

Ondernemers

Merk jij als ondernemer dat de stappen die je tot nu toe gezet hebt niet de groei realiseren die je graag zou willen? Als freelance online marketeer help ik ondernemers en zzp’ers om online groei te realiseren.
Freelance Online Marketeer

MKB

Merk jij als MKB-bedrijf dat je net wat meer handjes nodig hebt bij het uitdenken, uitvoeren of coördineren van je online marketing strategie? Met een freelance online marketeer blijf je als organisatie flexibel!
Freelance Online Marketeer

Start-ups

Start-ups hebben vaak goede ideeën en hebben daarom ook veel groeipotentie. Om deze groei bij te houden kan er een freelance online marketeer ingeschakeld worden om deze online groei in goede banen te leiden.

Online marketing expertises

Google Ads icon

Google Ads

Specifieke advertenties laten zien over je producten/diensten aan jouw doelgroep.
Conversie Optimalisatie icon

Conversie Optimalisatie

Meten waarom klanten afhaken en aanpassingen doen voor meer conversie.
Social Media Adverteren icon

Social Media Adverteren

Je klant bereiken via social media op basis van gedrag, kenmerken en interesses.
Zoekmachine Optimalisatie icon

Zoekmachine Optimalisatie

Hoog staan in Google op belangrijke zoektermen voor jouw bedrijf.
E-mail Marketing icon

E-mail Marketing

Gepersonaliseerde e-mails versturen met relevante content naar je doelgroep.
Online Marketing Dashboards icon

Online Marketing Dashboard

Al jouw marketing tools koppelen en je bedrijf monitoren en sturen op succes.
Timo ten Wolde

Over mij

Ik ben Timo ten Wolde, de oprichter van Ten Wolde Marketing en freelance online marketeer. Als freelance online marketeer help ik ondernemers, MKB-bedrijven en start-ups met Online Groeien.

Als freelance online marketeer kan ik de strategie niet alleen bedenken, maar ook uitvoeren en eventueel verder intern coördineren. Ik weet precies wat er allemaal mogelijk is omdat ik vaak de uitvoering voor mijn rekening neem. Ik kan daardoor echt het verschil maken door het marketingplan af te stemmen op de doelstellingen van jouw bedrijf.

Als freelance online marketeer werk ik met verschillende online marketing tools en technieken en daardoor ben ik binnen jouw organisatie breed inzetbaar. Wil je een keer sparren? Ik ben benieuwd naar jouw bedrijf en de doelen die je wilt behalen!

Hoe gaan we online groeien?

Beginnen met online marketing en het uitwerken van een online marketing strategie kan best pittig zijn. Ik snap best als je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik werk altijd heel open en transparant. Daarom heb ik mijn werkwijze voor je uitgewerkt zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je kunt ook gelijk kijken of deze aanpak bij jou(w) (bedrijf) past. 


Mijn werkwijze

1. Kennismaking

Ik begin altijd met een persoonlijk contactmoment. Zo kunnen we elkaar leren kennen, wensen en verwachtingen uitspreken en kijken waar precies de vraag van jou ligt. Hierdoor kan ik ook kennismaken met jouw bedrijf. Meestal doe ik dit op locatie (kan eventueel ook online). Aan de hand van de uitkomsten van dit gesprek kan ik jouw wensen omzetten in een concreet voorstel.

2. Voorstel

Aan de hand van ons gesprek ga ik een voorstel uitwerken om echt groei te realiseren voor jouw bedrijf. In dit plan kun je een duidelijk stappenplan vinden met concrete punten waar we aan gaan werken. Met een tijdsplanning en een kostenplaatje kom je niet voor verrassingen te staan. Je kunt hier uiteraard feedback op geven. Zodra we allebei tevreden zijn met het plan en de bijbehorende strategie ga ik voor je aan het werk!

3. Pilot

Nu het voorstel is goedgekeurd kan ik voor je aan het werk! Dit is een periode (pilot) van een aantal maanden waar we kunnen kijken hoe de samenwerking bevalt, of er voldoende resultaat is behaald en of een lange termijn samenwerking verstandig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je de samenwerking stopzetten zonder verborgen kosten!

4. Evaluatie

Na de pilot kom ik bij je terug op kantoor en gaan we de resultaten bespreken. Zijn we er tevreden mee en zit er meer in of kost het je alleen maar geld? Na deze periode (pilot) ligt er een basis en hier kunnen we op verder bouwen. Mocht je hier geen interesse in hebben, dan nemen we afscheid van elkaar. Voor een lange termijn samenwerking zit je overigens niet vast aan langlopende contacten. Dat vind ik namelijk een beetje ouderwets. Flexibiliteit is nou net het voordeel van een freelance online marketeer! 😉

                               

Wat anderen over mij zeggen

Timo is een enthousiaste online marketeer. Op een spontane en aanstekelijke wijze heeft hij mij laten zien hoe nuttig adwords, 'doorklik percentages' en 'bouncerates' zijn. De effecten van zijn werk zijn echt meetbaar!
Erik Grevers - Tolkamp keuken- en baddesign
Erik Grevers - tolkampdesign.nl
Timo is een deskundige en betrouwbare online marketing adviseur uit de Achterhoek. Hij onderscheidt zich met heldere en pragmatische oplossingen waarmee je als klant zelf 'aan de knoppen draait'.
Marian Heezen - Coconcepting
Marian Heezen - coconcepting.nl
Timo is ervaren en betrouwbaar. Hij heeft veel ideeën voor de juiste aanpak en denkt in oplossingen. Fijn om mee samen te werken!
Jeanet Bosman - ddbags
Jeanet Bosman - ddbags.nl

Ik werk o.a. voor:

Klanten

Freelance online marketeer

Samenwerken?

Wil je samenwerken met een freelance online marketeer of meer informatie over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.
arrow_drop_up arrow_drop_down