Google Ads uitbesteden

Google Ads uitbesteden?

Laat je Google advertenties over aan een Google Ads specialist!

Meteen hoger in Google icon

Meteen hoger in Google

Op interessante zoekwoorden!
Direct meer resultaat icon

Direct meer resultaat

Vandaag online, morgen resultaat!

Gerichte campagnes icon

Gerichte campagnes

Afgestemd op jouw doelgroep!

SEA Google Ads

Snel nieuwe klanten binnenhalen?

Ben je op zoek naar nieuwe klanten en heb je geen grote budgetten om in te zetten op een SEO-strategie? Dan kun je jouw Google Ads campagnes het beste uitbesteden!

Met zoekmachine adverteren kun je jouw advertenties laten tonen aan mensen in een specifieke regio wie op zoek zijn naar jouw producten en/of diensten. Je bent dus niet aan het schieten met hagel, maar je laat jouw advertenties zien aan een gerichte doelgroep met een koopintentie voor jouw producten en/of diensten. Dit is de snelste en meest eenvoudige manier om nieuwe klanten binnen te halen.

Om succesvol te zijn met zoekmachine adverteren op Google moet je jouw advertenties op de juiste manier opzetten, analyseren en aanpassingen doorvoeren. Met een Google Ads specialist weet je zeker dat je niet teveel kosten per klik gaat betalen en dat je de juiste mensen op je website krijgt. Daarom kun je het beste jouw Google Ads uitbesteden.
Google Ads specialist

Google Ads specialist

Ben je op zoek naar een Google Ads specialist voor je Google advertenties? Dan kan ik je verder helpen! Ik ben Timo ten Wolde, oprichter van Ten Wolde Marketing en ik beheer de Google advertenties voor zeer diverse bedrijven: van autogarages tot aan kapperszaken en van internetbureau's tot aan keukenspeciaalzaken.

Mijn ervaring zit dus niet in een specifieke branche, maar juist in diverse en uiteenlopende sectoren. Hierdoor kan ik jou een advies geven dat niet alleen past bij jouw bedrijf, maar dat ook gebaseerd is op de zoekopdrachten van jouw klanten!

Erik Grevers - Tolkamp keuken- en baddesign

Erik Grevers

tolkampdesign.nl

'De effecten zijn echt meetbaar!'

Timo is een enthousiaste online marketeer. Op een spontane en aanstekelijke wijze heeft hij mij laten zien hoe nuttig adwords, 'doorklik percentages' en 'bouncerates' zijn. Meedenken maar vooral ontzorgen, zodat ik met mijn ondernemen bezig kan blijven. En de effecten van zijn werk zijn echt meetbaar!

Google Ads uitbesteden?

Wil jij jouw vindbaarheid vergroten en zoekmachine adverteren inzetten? Dan is het uitbesteden van je Google advertenties een goed idee. Daarbij ligt de focus altijd op de doelstellingen die jij met jouw bedrijf wilt behalen. Ook kijken we uitgebreid naar jouw doelgroep om een goed beeld te krijgen van de producten/diensten van je bedrijf. Bij Ten Wolde Marketing ben je verzekerd van een succesvolle SEA strategie om je bedrijf te laten groeien!
Strategisch partner icon

Strategische partner

Zodat je er nooit alleen voor staat

Opvallende advertenties icon

Opvallende advertenties

Om op te vallen bij je doelgroep
Succesvolle strategie icon

Succesvolle strategie

Die past bij jouw doelstellingen
CPC optimalisatie icon

CPC optimalisatie

Zo laag mogelijke kosten per klik
CTR optimalisatie icon

CTR optimalisatie

Zoveel mogelijk kliks naar je website
Maandelijkse rapportage icon

Maandelijkse rapportage

Inzicht in kosten en opbrengsten
Online marketing dashboard

Maandelijkse rapportages

Jij wilt natuurlijk weten wat je advertenties opbrengen. Door mijn online marketing dashboard kun je precies zien welke Google Ads advertenties voor omzet zorgen en wat er op je website gebeurt. Hierdoor weet je precies wat er terugkomt voor jouw investering en blijf je altijd op de hoogte.

Aan de slag met zoekmachine adverteren

Persoonlijk intakegesprek icon

Persoonlijk intakegesprek

Elke samenwerking begint altijd met een persoonlijk intakegesprek. Hier bespreken we de wensen, verwachtingen en de doelstellingen van jouw bedrijf. Dit gebeurt telefonisch of op locatie.
Zoekwoorden bepalen icon

Zoekwoorden bepalen

Na het kiezen van een Google Ads pakket doe ik een uitgebreid zoekwoord onderzoek om je advertenties aan de juiste mensen te tonen met een gerichte interesse in jouw producten/diensten.
Maandelijkse optimalisatie icon

Maandelijkse optimalisatie

Er worden maandelijkse optimalisaties doorgevoerd om het maximale uit je advertenties te halen. Elke maand krijg je een duidelijk rapport. Zo weet jij altijd precies wat er terugkomt voor jouw investering.
Evaluatie en bijsturing icon

Evaluatie en bijsturing

De rapportage wordt telefonisch of op locatie besproken en hierbij worden adviezen gegeven. Beslissingen worden in overleg genomen en jij houdt altijd de controle over het advertentiebudget.
Google Ads uitbesteden

Google Ads uitbesteden?

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden of meer informatie over de mogelijkheden van Google advertenties voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.