Over ons

Wij helpen Achterhoekse bedrijven met het behalen van meer online resultaat. Dit doen we uitsluitend voor bedrijven uit de Achterhoek omdat we dit simpelweg het leukste vinden! We willen graag persoonlijk betrokken zijn bij de groei van onze klanten. Daarom komen we minimaal één keer per maand over de vloer. Alles wat we doen wordt visueel weergegeven in ons eigen dashboard-systeem. Zo weet jij altijd waar jouw groeikansen liggen. Meten = weten!

Team

Timo ten Wolde

Timo ten Wolde

Eigenaar & Online Marketing Specialist
Jurrian Lankhof

Jurrian Lankhof

Grafisch Ontwerper & Online Marketeer
Alicia Schreurs

Alicia Schreurs

Junior Online Marketeer

Wat maakt ons anders?

meten = weten icon

Meten = weten

Alles wordt online bijgehouden. De weergave van een advertentie, het bezoeken van een pagina, het klikken op een knop en het invullen van een formulier op je website. Hierdoor weet je precies wat er terugkomt voor jouw investering. Meten = weten!

visuele data icon

Visuele data

We hebben kant-en-klare online marketing dashboards gebouwd die jou met één druk op de knop een visueel overzicht kunnen geven, in de vorm van tabellen, grafieken en duidelijke cijfers, hoe je bedrijf ervoor staat en wat er terugkomt voor jouw investering.
achterhoekse nuchterheid icon

Achterhoekse nuchterheid

Geen agressieve verkooptechnieken in je advertenties of het gebruik van moeilijke vaktermen tijdens onze gesprekken. We zorgen ervoor dat jij snapt wat we doen zonder dit onnodig complex te maken.
transparantie icon

Transparantie

Transparantie is voor ons erg belangrijk. Jij wilt toch ook weten wat er terugkomt voor jouw investering? Daarom heb je altijd inzicht in wat we doen, kun je via online dashboards meekijken en krijg je maandelijks een duidelijk overzicht van de ingezette uren.
maandelijks opzegbaar icon

Maandelijks opzegbaar

Wij zijn voorstanders van flexibiliteit en transparantie. Geen lange contracten, maar juist de hulp bieden op de momenten dat daar behoefte aan is. Om die reden zijn onze diensten maandelijks opzegbaar, omdat we geloven dat je niet zult opzeggen na het zien van de resultaten 😉. 
Kennismaken met Timo ten Wolde

Zullen we eens kennismaken?