Ten Wolde Marketing

Ten Wolde Marketing

Jouw Online Marketing Partner uit de Achterhoek!

4+
Jaar ervaring
100%
Focus op resultaat
5+

Certificeringen

Timo ten Wolde

Groeien met online marketing

Welkom! Ik ben Timo, oprichter van Ten Wolde Marketing en online marketing specialist. Ik help bedrijven uit de Achterhoek groeien door middel van het uitdenken en uitvoeren van een slimme online marketing strategie. Dit doe ik regelmatig met andere technische en creatieve partners.

Veel bedrijven zijn goed in wat ze doen, maar soms hebben ze wat externe kennis nodig. Dit heeft vaak te maken met een snelle groei of het willen aantrekken van meer naamsbekendheid en klanten. Ik word vaak ingeschakeld om als strategische online marketing partner deze bedrijven te ondersteunen. 

Populaire online marketing diensten

Google Ads icon

Google Ads

Specifieke advertenties laten zien over je producten/diensten aan jouw doelgroep.
Conversie Optimalisatie icon

Conversie Optimalisatie

Meten waarom klanten afhaken en aanpassingen doen voor meer conversie.
Zoekmachine Optimalisatie icon

Zoekmachine Optimalisatie

Hoog staan in Google op belangrijke zoektermen voor jouw bedrijf.

Wat anderen over mij zeggen

Timo is een enthousiaste online marketeer. Op een spontane en aanstekelijke wijze heeft hij mij laten zien hoe nuttig adwords, 'doorklik percentages' en 'bouncerates' zijn. De effecten van zijn werk zijn echt meetbaar!
Erik Grevers - Tolkamp keuken- en baddesign
Erik Grevers - tolkampdesign.nl
Timo is een deskundige en betrouwbare online marketing adviseur uit de Achterhoek. Hij onderscheidt zich met heldere en pragmatische oplossingen waarmee je als klant zelf 'aan de knoppen draait'.
Marian Heezen - Coconcepting
Marian Heezen - coconcepting.nl
Timo is ervaren en betrouwbaar. Hij heeft veel ideeën voor de juiste aanpak en denkt in oplossingen. Fijn om mee samen te werken!
Jeanet Bosman - ddbags
Jeanet Bosman - ddbags.nl

Klanten groeien door online marketing

Online marketing uitbesteden?

Zit je na te denken over online marketing en wil je online marketing uitbesteden? Dan ben je bij Ten Wolde Marketing uit de Achterhoek aan het juiste adres. Google Ads uitbesteden, SEO uitbesteden en social media adverteren behoren, onder andere tot de mogelijkheden. Vraag je jezelf af of dit iets voor jou is? Neem dan een kijkje bij alle online marketing diensten voor een volledig overzicht.
arrow_drop_up arrow_drop_down