Timo ten Wolde

Over ons

Ik ben Timo, oprichter van Ten Wolde Marketing en online marketing specialist. Ik haal ontzettend veel energie uit het laten groeien van Achterhoekse bedrijven. Samen met mijn team zorgen we daarom voor échte groei bij Achterhoekse bedrijven. 

Dit doen we door het inzetten van slimme online marketing strategieën zodat bedrijven het internet voor zich kunnen laten werken. Dit is gebaseerd op een doordachte strategie, uitvoering en optimalisatie. Dit is vaak een combinatie van onze online marketing diensten.

Met ons online marketing dashboard zorgen we ervoor dat je altijd inzicht hebt in alles wat we doen en wat er met je bedrijf online gebeurd. Dit doen we door alle data uit je marketing tools realtime uit te lezen en dit op een overzichtelijke manier te presenteren. Hierdoor weten we precies wat we moeten doen om je bedrijf te laten groeien!

Dit maakt ons anders 


Team

Timo ten Wolde

Timo ten Wolde

Eigenaar & Online Marketing Specialist
Jurrian Lankhof

Jurrian Lankhof

Grafisch Ontwerper & Online Marketeer
Liza-Ann Jansen

Liza-Ann Jansen

Administratie

Wat maakt ons anders?

meten = weten icon

Meten = weten

Alles wordt online bijgehouden. De weergave van een advertentie, het bezoeken van een pagina, het klikken op een knop en het invullen van een formulier op je website. Hierdoor weet je precies wat er terugkomt voor jouw investering. Meten = weten!

visuele data icon

Visuele data

We hebben kant-en-klare online marketing dashboards gebouwd die jou met één druk op de knop een visueel overzicht kunnen geven, in de vorm van tabellen, grafieken en duidelijke cijfers, hoe je bedrijf ervoor staat en wat er terugkomt voor jouw investering.
achterhoekse nuchterheid icon

Achterhoekse nuchterheid

Geen agressieve verkooptechnieken in je advertenties of het gebruik van moeilijke vaktermen tijdens onze gesprekken. We zorgen ervoor dat jij snapt wat we doen zonder dit onnodig complex te maken.
transparantie icon

Transparantie

Transparantie is voor ons erg belangrijk. Jij wilt toch ook weten wat er terugkomt voor jouw investering? Daarom heb je altijd inzicht in wat we doen, kun je via online dashboards meekijken en krijg je maandelijks een duidelijk overzicht van de ingezette uren.
maandelijks opzegbaar icon

Maandelijks opzegbaar

Wij zijn voorstanders van flexibiliteit en transparantie. Geen lange contracten, maar juist de hulp bieden op de momenten dat daar behoefte aan is. Om die reden zijn onze diensten maandelijks opzegbaar, omdat we geloven dat je niet zult opzeggen na het zien van de resultaten 😉. 
betaalbaarheid icon

Betaalbaarheid

Doordat zoveel mogelijk binnen Ten Wolde Marketing is geautomatiseerd, hoef je geen dure tarieven te verwachten. Je kunt ook met online marketing bezig gaan als je maar een klein budget hebt. We helpen je om je processen te automatiseren waardoor je meer budget kunt vrijmaken.

Wat anderen zeggen

Timo is een enthousiaste online marketeer. Op een spontane en aanstekelijke wijze heeft hij mij laten zien hoe nuttig adwords, 'doorklik percentages' en 'bouncerates' zijn. De effecten van zijn werk zijn echt meetbaar!
Erik Grevers - Tolkamp keuken- en baddesign
Erik Grevers - tolkampdesign.nl
Timo is een deskundige en betrouwbare online marketing adviseur uit de Achterhoek. Hij onderscheidt zich met heldere en pragmatische oplossingen waarmee je als klant zelf 'aan de knoppen draait'.
Marian Heezen - Coconcepting
Marian Heezen - coconcepting.nl
Timo is ervaren en betrouwbaar. Hij heeft veel ideeën voor de juiste aanpak en denkt in oplossingen. Fijn om mee samen te werken!
Jeanet Bosman - ddbags
Jeanet Bosman - ddbags.nl
Kennismaken met Timo ten Wolde

Zullen we eens kennismaken?