Even voorstellen: Jurrian Lankhof
Team updates
Jurrian Lankhof
Team updates
06/21/2022
0 min

Even voorstellen: Jurrian Lankhof

06/21/2022
0 min

Op 20 april 2022 was mijn eerste werkdag bij Ten Wolde Marketing!  Vanuit mijn achtergrond als 'Communicatie en Multimedia Designer', ben ik een krachtige toevoeging aan onze diensten. Om mijzelf voor te stellen zal ik starten met waar ik enthousiast van word! Zodat je mij wat beter kunt leren kennen  

Ik word enthousiast van

  • Effectieve communicatie
  • Sterke plot-twists in series
  • Content uitingen die je bewegen
  • Gezelligheid met familie
  • Prachtige (wide) shots in films

Overtuigen met content

Inleven in interesses en belangen van klanten, kansen zien, willen overtuigen en dat vertalen naar online content waardoor klanten acties willen ondernemen. Concepten visualiseren en uitwerken, is wat mij drijft. Ik beschouw mijzelf als een creatieve denker, die zorgvuldig werkt en gepassioneerd is over zijn vakgebied. Mijn doel is om een versterkende werking te hebben voor de online groei van onze klanten.

Dit ga ik onder andere doen

  • Visuele online identiteiten ontwikkelen
  • Google Ads campagnes analyseren en optimaliseren
  • Graphics en video’s voor sociale media uitwerken
  • Website/shop optimalisaties doorvoeren (aan de hand van data)
  • Ontwerpen voor drukwerk realiseren

Ook op grafisch gebied staan wij nu voor onze klanten klaar!

Zie jij hier ook kansen? Je kunt vrijblijvend contact opnemen met mij en ik help je graag verder.