Alicia Schreurs
Team updates
Alicia Schreurs
Team updates
03/10/2023
1 min

Even voorstellen: Alicia Schreurs

03/10/2023
1 min

Op 1 maart 2023 is mijn reis als junior online marketeer begonnen bij Ten Wolde Marketing. In deze blog stel ik mijzelf voor, vertel ik wat mijn hobby's zijn en wat ik bij TWM als junior marketeer ga doen. 

Ik ben een geboren en getogen Achterhoeker, dus die Achterhoekse mentaliteit is zeker aanwezig. Ik vind het daarom erg leuk om als marketingpartner aan de slag te gaan voor Achterhoekse bedrijven. Mijn passie voor marketing en social media is ontstaan tijdens mijn studie Ondernemerschap & Retail Management. Ik heb mij hierbij gespecialiseerd in Digital Marketing. Vanuit mijn achtergrond ben ik opzoek gegaan naar een plek waar ik mijn ideeën en frisse blik kan delen. En dit kan bij Ten Wolde Marketing!

Stilzitten? Dat ken ik niet!

Ik ben gedreven en nieuwsgierig naar de “waarom” achter stappen die gezet worden. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar uitdaging en zit ik niet stil. De (online) marketingindustrie staat ook nooit stil. Vanuit daar is mijn interesse in dit vakgebied gegroeid.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de tennisbaan of in het bos te vinden. Ik heb een passie voor koken die ik graag deel met mijn familie en vrienden. Bovendien ben ik creatief aangelegd en uit ik dit in mijn hobby’s schilderen, tekenen en fotografie. 

Mijn toevoeging aan het team

Als nieuwste lid van het TWM-team ga ik aan de slag met SEO-optimalisatie, content creatie, social media en Google Ads campagnes. Daarbij focus ik mij op personalisatie van onze eigen social media en het bereiken van potentiële klanten. Met behulp van data ga ik aan de slag met deze stappen om bedrijven te laten groeien.

Samen met ons team gaan wij aan de slag voor onze klanten om hen te helpen groeien! Ben jij benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!