Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

Haal meer omzet en klanten uit je bestaande website of webshop!

Meer omzet/aanvragen icon

Meer omzet/aanvragen

Uit dezelfde websitebezoekers!
Klantvriendelijke website icon

Klantvriendelijke website

Gefocust op betalende bezoekers!

Meten en optimaliseren icon

Meten en optimaliseren

Zodat je klant blijft terugkomen!

Conversie optimalisatie

Op zoek naar meer conversie?

Merk je dat je genoeg bezoekers hebt op je website of webshop, maar dat zij geen aanvraag indienen of een aankoop doen? Dan is conversie optimalisatie perfect voor jou!

Met conversie optimalisatie bekijken we in het hele bestelproces waar klanten afhaken. Is dit bijvoorbeeld op de contactpagina waar ze zich kunnen aanmelden voor één van de diensten die jij levert of is dit op de betalingspagina? Door slimme tools hieraan te koppelen kan ik snel een duidelijk advies geven. Hiermee kunnen we je website aanpassen en meten we door of dit zorgt voor meer conversie. Zo weten we heel snel hoe we je website zo gebruiksvriendelijk mogelijk kunnen maken.

Met conversie optimalisatie gaan we veel testen en maken we verschillende varianten, door middel van slimme analyse-tools, om te kijken welke elementen zorgen voor een hogere conversie.

Mijn aanpak
Jeanet Bosman

Jeanet Bosman

ddbags.nl

'Timo denkt in oplossingen!'

Timo is ervaren en betrouwbaar. Hij heeft veel ideeën voor de juiste aanpak en denkt in oplossingen. Fijn om mee samen te werken!

Conversie optimalisatie uitbesteden?

Wil jij conversie optimalisatie uitbesteden aan een conversie specialist? Bij Ten Wolde Marketing ben je verzekerd van meer conversie op je website of webshop doordat er op dagelijkse basis gebruik wordt gemaakt van diverse analyse-tools. Door jouw belangrijkste pagina's te testen en in te richten op conversie, weet je zeker dat je meer online resultaat gaat behalen!

Paginavarianten maken icon

Paginavarianten maken

En testen op maximale conversie

Analyse-tools gebruiken icon

Analyse-tools gebruiken

Om alle data in kaart te brengen
Meer omzet icon

Meer omzet

Door ingerichte conversiepagina's
Stijging in Google icon

Stijging in Google

Door een klantvriendelijke website
Meten = weten icon

Meten = weten

Inzicht in waar bezoekers afhaken
Duidelijke resultaten icon

Duidelijke resultaten

Via visuele rapportages

Aan de slag met conversie optimalisatie

Persoonlijk intakegesprek icon

Persoonlijk intakegesprek

Een persoonlijke intakegesprek is altijd de start voor een samenwerking. We kijken naar de doelstellingen van je bedrijf en wat je wil bereiken. Dit gebeurt telefonisch of op locatie.
Gratis website analyse icon

Gratis website analyse

Na het intakegesprek ga ik je website analyseren met slimme analyse-tools. Die koppelen we aan je website. Met deze tools kan ik kijken waar de meeste klanten afhaken en hoe we je conversie kunnen verhogen.
Voorstel met plan van aanpak icon

Voorstel met plan van aanpak

Met de resultaten van de verschillende analyse-tools maak ik een voorstel met een duidelijk plan van aanpak. Zo weet je precies welke stappen we samen kunnen zetten om de conversie te verhogen.
Voorstel bespreken icon

Voorstel bespreken en aan het werk!

Het voorstel wordt telefonisch of op locatie besproken. Nu kun jij beslissen of je dit traject wilt aangaan met mij en wil zorgen voor een blijvende conversieverhoging op je website of webshop.
Conversie optimalisatie

Zo werkt conversie optimalisatie

Dit klinkt misschien allemaal heel interessant, maar jij wilt natuurlijk weten hoe conversie optimalisatie precies werkt. Wat gebeurt er precies en wat kan dit voor jou betekenen?

De onderstaande stappen geven aan hoe conversie optimalisatie in grote lijnen werkt en hoe we ervoor kunnen zorgen dat een bezoeker sneller klikt op een knop, makkelijker een contactformulier invult of eenvoudiger een aankoop kan doen. Alles draait om de gebruiksvriendelijkheid van je website.

  • Door verschillende analyse-tools te koppelen zien we waar bezoekers afhaken.
  • We maken verschillende versies van de belangrijkste pagina's.
  • We meten precies welke elementen invloed hebben op extra conversie.
  • Na deze uitslag weten we direct hoe we je pagina's definitief moeten aanpassen.
Conversie optimalisatie uitbesteden

Conversie optimalisatie uitbesteden?

Wil je conversie optimalisatie uitbesteden of meer informatie over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.