Online marketing in Aalten

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau in Aalten? Dan ben je bij Ten Wolde Marketing aan het juiste adres! Wij helpen uitsluitend Achterhoekse bedrijven en organisaties met het behalen van meer online resultaat. Dit vinden we namelijk het leukst. Zo zijn we persoonlijk betrokken bij de groei van je bedrijf!

Als online marketing partner ondersteunen we bedrijven uit Aalten compleet op het gebied van online marketing. Dit doen we op basis van 4 principes: strategie, design & creatie, techniek & online marketing.

Onze werkwijze

Online marketing bureau Aalten

Klanten

Wat we doen voor bedrijven uit Aalten

Strategie

Strategie

Online succes behalen? Dit begint altijd met een strategie. Wat maakt jouw product of dienst onderscheidend? Hoe gaan we opvallen in jouw markt? Samen zullen we het gesprek aangaan om de juiste strategische keuzes te maken.
Design & creatie

Design & creatie

Een goed merk is meer dan alleen een logo. Hoe gaan we communiceren met je doelgroep? Waar zijn ze gevoelig voor? Hoe gaan ze jou onthouden? Samen zorgen we voor een totaalbeeld aan designs, type content en de juiste uitstraling.
Technische realisatie

Technische realisatie

Een belangrijk onderdeel van de strategie is de techniek. Hoe komen klanten met jou in aanraking? Waar kunnen zij jouw producten kopen of een aanvraag doen voor één van jouw diensten? Op basis van jouw doelstellingen gaan we samen aan de slag.
Online marketing dashboard

Online marketing

Meer resultaat uit je marketingbudget? Samen kijken we naar de juiste marketing strategie voor jouw bedrijf. Welke kanalen en tools gaan we inzetten? Meer leads? Meer orders? Meer naamsbekendheid? Samen gaan we grote stappen zetten!

Wat anderen zeggen

Wat een aanwinst is dit geweest voor ons bedrijf! Leuke gesprekken, veel nieuwe ideeën waar ze zich voor volle 100% in vastbijten om het tot een succes te maken. Wij hopen op nog vele jaren in goede samenwerking!
Debbie Jansen
Decorabel

Debbie Jansen

Timo is een enthousiaste online marketeer. Op een spontane en aanstekelijke wijze heeft hij mij laten zien hoe nuttig adwords, 'doorklik percentages' en 'bouncerates' zijn. De effecten van zijn werk zijn echt meetbaar!
Erik Grevers - Tolkamp keuken- en baddesign
Tolkamp Design

Erik Grevers

Timo is ervaren en betrouwbaar. Hij heeft veel ideeën voor de juiste aanpak en denkt in oplossingen. Fijn om mee samen te werken!
Jeanet Bosman - ddbags
ddbags

Jeanet Bosman

Online marketing Aalten

Samenwerken?

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Tijdens een kennismakingsgesprek kan ik je meer vertellen over onze werkwijze. We kunnen dan ook je uitdagingen bespreken en kijken of we een match zijn. Neem hiervoor vrijblijvend contact op!