Online marketing in Aalten

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau in Aalten? Dan ben je bij Ten Wolde Marketing aan het juiste adres! Ik help Achterhoekse bedrijven en organisaties met het behalen van meer online resultaat. Zo laten we het internet voor jou werken. Hierbij ligt de focus op het behalen van maximaal resultaat voor jouw bedrijf in Aalten.

Als online marketing partner ondersteun en ontzorg ik bedrijven uit Aalten compleet op het gebied van online marketing. Hierbij maak ik gebruik van Google Ads (SEA), zoekmachine optimalisatie (SEO), e-mail marketing, conversie optimalisatie en social media advertenties. Met een combinatie van deze online marketing technieken laten we samen jouw bedrijf groeien.

Werkwijze

Online marketing bureau Aalten

Klanten

Marketing specialist in Aalten

Hey ondernemer of marketeer! Ik ben Timo ten Wolde, online marketing specialist en oprichter van Ten Wolde Marketing. Met mijn bedrijf richt ik mij uitsluitend op Achterhoekse bedrijven. Hier zie ik namelijk ontzettend veel groeikansen en mogelijkheden om jouw bedrijf in Aalten verder te laten groeien.

Als online marketing specialist ben ik breed inzetbaar. Je kunt mij daarom het beste zien als een online marketing partner die jou van a tot z ondersteunt in alle online marketing activiteiten. Online marketing wordt steeds belangrijker en speelt een grote rol in de zichtbaarheid, continuïteit en winstgevendheid van je bedrijf. Hierdoor is het belangrijk dat je juist nu inzet op online marketing.

Je kunt mij natuurlijk ook inhuren voor net wat extra kennis in je organisatie. Daarbij kan ik, als een externe partner/collega op afstand of op locatie, een mooie aanvulling zijn op je bestaande marketingteam.

Timo ten Wolde

Wat anderen zeggen

Timo is een enthousiaste online marketeer. Op een spontane en aanstekelijke wijze heeft hij mij laten zien hoe nuttig adwords, 'doorklik percentages' en 'bouncerates' zijn. De effecten van zijn werk zijn echt meetbaar!
Erik Grevers - Tolkamp keuken- en baddesign
Erik Grevers - tolkampdesign.nl
Timo is een deskundige en betrouwbare online marketing adviseur uit de Achterhoek. Hij onderscheidt zich met heldere en pragmatische oplossingen waarmee je als klant zelf 'aan de knoppen draait'.
Marian Heezen - Coconcepting
Marian Heezen - coconcepting.nl
Timo is ervaren en betrouwbaar. Hij heeft veel ideeën voor de juiste aanpak en denkt in oplossingen. Fijn om mee samen te werken!
Jeanet Bosman - ddbags
Jeanet Bosman - ddbags.nl

Mijn werkwijze

Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Ik vind het vooral belangrijk dat we een match zijn. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek kunnen we kennismaken en in kaart brengen waar jij nu tegenaan loopt. Dit doe ik meestal op locatie. Aan de hand van dit gesprek werk ik een plan uit om écht groei te kunnen realiseren.
Werkwijze

Plan van aanpak

In dit plan kun je een stappenplan vinden met belangrijke actiepunten waar we samen aan gaan werken. Ook wordt het voor jou inzichtelijk welke investering hierbij komt kijken. Dit plan van aanpak zullen we samen bespreken en bij akkoord start onze samenwerking!
Werkwijze

Uitvoering

Aan de hand van het plan van aanpak worden werkzaamheden op afstand of op locatie uitgevoerd. Via mijn online marketing dashboard kun je precies de voortgang monitoren. Zo blijf je altijd op de hoogte en zullen we tussentijds contact hebben om snel te kunnen schakelen.
Werkwijze

Evaluatie

Je kunt rekenen op minimaal één evaluatiemoment per maand. Per samenwerking is het afhankelijk hoe we dit afspreken. Mochten werkzaamheden op locatie uitgevoerd worden, dan kan ik je ter plekke meenemen in de resultaten en kunnen we vervolgstappen afspreken.
Online marketing Aalten

Samenwerken?

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Tijdens een kennismakingsgesprek kan ik je meer vertellen over alle mogelijkheden voor jouw bedrijf in Aalten die het internet vandaag de dag te bieden heeft. We kunnen dan ook je uitdagingen bespreken en kijken of we een match zijn. Neem hiervoor vrijblijvend contact op!