Online marketing in Doetinchem

Online marketing in Doetinchem

Op zoek naar een online marketing partner? Bij Ten Wolde Marketing gaan we samen voor maximaal resultaat! Met een online marketing specialist uit de buurt van Doetinchem kun je online flinke stappen zetten. 

Zullen we samen groeien?

Timo ten Wolde

Waarom Ten Wolde Marketing?

Wat mooi dat je op deze pagina bent belandt! Dat betekent waarschijnlijk dat je op zoek bent naar een online marketing partner. Hiervoor ben je bij Ten Wolde Marketing aan het juiste adres!

Ik ben Timo ten Wolde, oprichter van Ten Wolde Marketing en online marketing specialist voor bedrijven uit de Achterhoek. Ik kom zelf uit Winterswijk en zie in de Achterhoek veel kansen op het gebied van online marketing. Meestal kloppen bedrijven bij mij aan omdat ze verder door willen groeien of dat de omzet uit een bepaalde dienst/productgroep afneemt. Hierover kunnen we dan het gesprek aangaan en samen kijken naar de kansen die er voor jou liggen.

Het bedenken en uitvoeren van een online marketingstrategie is iets wat ik op dagelijkse basis doe voor uiteenlopende bedrijven. Hiervoor werk ik op afstand of bij jouw bedrijf in Doetinchem op locatie.

Wil je weten wat mij anders maakt en hoe mijn werkwijze er precies uitziet? Klik daarvoor op de knop hieronder.

Erik Grevers

tolkampdesign.nl

'Timo begrijpt wat ontzorgen is!'

Timo zit vol goede ideeën, neemt het initiatief en voert deze ideeën serieus en goed uit. Timo begrijpt wat ontzorgen is. Zelf met initiatieven komen, alvast enkele stappen vooruit denken en deze goed onderbouwen. Sparren met Timo over online media (en meer) is een feestje!

Online marketing diensten

Google Ads

Specifieke advertenties laten zien over je producten/diensten aan jouw doelgroep.


Conversie optimalisatie

Meten waarom klanten afhaken en aanpassingen doen voor meer conversie.


Social media advertenties

Je klant bereiken via social media op basis van gedrag, kenmerken en interesses.


Zoekmachine optimalisatie

Hoog staan in de resultaten van Google op belangrijke zoektermen voor je bedrijf.


E-mail marketing

Gepersonaliseerde e-mails versturen met relevante content naar je doelgroep.


Online marketing dashboard

Al jouw marketing tools koppelen en je bedrijf monitoren en sturen op succes.


Een greep uit alle samenwerkingen

Klanten

Online marketing Doetinchem

Vrijblijvend kennismaken?

Zoek je voor jouw bedrijf in Doetinchem een online marketing specialist om samen mee te groeien? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en ik vertel je tijdens een kennismakingsgesprek graag meer over alle mogelijkheden die het internet vandaag de dag te bieden heeft. Zullen we samen online groeien?