Online Marketing Bureau Lichtenvoorde

Online marketing in Lichtenvoorde

Ben jij op zoek naar meer online resultaat voor jouw bedrijf in Lichtenvoorde? Dan ben je bij Ten Wolde Marketing aan het juiste adres! Wij helpen Achterhoekse bedrijven (en dus ook in Lichtenvoorde) met het behalen van meer online resultaat. Dit doen we uitsluitend voor bedrijven uit de Achterhoek omdat we dit simpelweg het leukste vinden!

We willen graag persoonlijk betrokken zijn bij de groei van onze klanten. Daarom komen we minimaal één keer per maand over de vloer. Alles wat we doen wordt visueel weergegeven in ons eigen dashboard-systeem. Zo weet jij altijd waar jouw groeikansen liggen. Meten = weten!

Klanten

Wat we doen voor bedrijven uit Lichtenvoorde

Strategie

Strategie

Online succes behalen? Dit begint altijd met een strategie. Wat maakt jouw product of dienst onderscheidend? Hoe gaan we opvallen in jouw markt? Samen zullen we het gesprek aangaan om de juiste strategische keuzes te maken.
Design & creatie

Design & creatie

Een goed merk is meer dan alleen een logo. Hoe gaan we communiceren met je doelgroep? Waar zijn ze gevoelig voor? Hoe gaan ze jou onthouden? Samen zorgen we voor een totaalbeeld aan designs, type content en de juiste uitstraling.
Technische realisatie

Technische realisatie

Een belangrijk onderdeel van de strategie is de techniek. Hoe komen klanten met jou in aanraking? Waar kunnen zij jouw producten kopen of een aanvraag doen voor één van jouw diensten? Op basis van jouw doelstellingen gaan we samen aan de slag.
Online marketing dashboard

Online marketing

Meer resultaat uit je marketingbudget? Samen kijken we naar de juiste marketing strategie voor jouw bedrijf. Welke kanalen en tools gaan we inzetten? Meer leads? Meer orders? Meer naamsbekendheid? Samen gaan we grote stappen zetten!

Wat anderen zeggen

Wat een aanwinst is dit geweest voor ons bedrijf! Leuke gesprekken, veel nieuwe ideeën waar ze zich voor volle 100% in vastbijten om het tot een succes te maken. Wij hopen op nog vele jaren in goede samenwerking!
Debbie Jansen
Decorabel

Debbie Jansen

Timo is een enthousiaste online marketeer. Op een spontane en aanstekelijke wijze heeft hij mij laten zien hoe nuttig adwords, 'doorklik percentages' en 'bouncerates' zijn. De effecten van zijn werk zijn echt meetbaar!
Erik Grevers - Tolkamp keuken- en baddesign
Tolkamp Design

Erik Grevers

Timo is ervaren en betrouwbaar. Hij heeft veel ideeën voor de juiste aanpak en denkt in oplossingen. Fijn om mee samen te werken!
Jeanet Bosman - ddbags
ddbags

Jeanet Bosman

Online Marketing Lichtenvoorde

Samen online succes behalen?

Zullen we samen online succes behalen? Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we kijken waar jij nu vastloopt en of we een match zijn. We nemen je graag mee in de mogelijkheden voor jouw bedrijf in Lichtenvoorde. Klik op de knop hieronder om vrijblijvend contact op te nemen.