Online Marketing Bureau Lichtenvoorde

Online marketing in Lichtenvoorde

Ben jij op zoek naar meer online resultaat voor jouw bedrijf in Lichtenvoorde? Dan ben je bij Ten Wolde Marketing aan het juiste adres! De vindbaarheid/zichtbaarheid wordt voor veel bedrijven in de Achterhoek steeds belangrijker. En daar komt Ten Wolde Marketing in beeld. Ik help Achterhoekse bedrijven groeien door het inzetten van slimme online marketingstrategieën. Hierbij leg ik altijd de focus op maximaal rendement (investering versus resultaat).

Online marketing diensten

Klanten

Timo ten Wolde

Marketing specialist in Lichtenvoorde

Ik ben Timo ten Wolde, online marketing specialist in de buurt van Lichtenvoorde. Online groeien doe en kun je niet alleen, dat doe je samen! Ik werk volgens het principe 'meten = weten'. Met mijn online marketing dashboard koppelen we alle tools aan elkaar die jij met jouw bedrijf in Lichtenvoorde gebruikt. Hier rollen automatisch dashboards uit. Door deze snelle data-analyse weten we direct waar we de meeste winst kunnen behalen. 

Je kunt mij zien als een online marketing partner op afstand of op locatie. Hierdoor heb je net wat extra kennis in huis. Als online marketing partner komt de hele strategie regelmatig op mijn bordje terecht. Door mijn brede online marketing kennis (strategisch en uitvoerend) kan ik je precies vertellen wat je waarom moet gaan doen om die groei daadwerkelijk te kunnen realiseren. 

Ik vertel je graag wat mij anders maakt en hoe mijn werkwijze er precies uitziet. Klik daarvoor op de knop hieronder!

Online marketing diensten

Google Ads icon

Google Ads (SEA)

Conversie Optimalisatie icon

Conversie optimalisatie

Social Media Adverteren icon

Social media advertenties

Zoekmachine Optimalisatie icon

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

E-mail Marketing icon

E-mail marketing

Online Marketing Dashboards icon

Online marketing dashboards

Enthousiaste klanten

Timo is een enthousiaste online marketeer. Op een spontane en aanstekelijke wijze heeft hij mij laten zien hoe nuttig adwords, 'doorklik percentages' en 'bouncerates' zijn. De effecten van zijn werk zijn echt meetbaar!
Erik Grevers - Tolkamp keuken- en baddesign
Erik Grevers - tolkampdesign.nl
Timo is een deskundige en betrouwbare online marketing adviseur uit de Achterhoek. Hij onderscheidt zich met heldere en pragmatische oplossingen waarmee je als klant zelf 'aan de knoppen draait'.
Marian Heezen - Coconcepting
Marian Heezen - coconcepting.nl
Timo is ervaren en betrouwbaar. Hij heeft veel ideeën voor de juiste aanpak en denkt in oplossingen. Fijn om mee samen te werken!
Jeanet Bosman - ddbags
Jeanet Bosman - ddbags.nl

Mijn werkwijze

Werkwijze

Kennismaking

Elke samenwerking begint met een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek kan ik je meer vertellen over de mogelijkheden die er voor jouw bedrijf in Lichtenvoorde liggen en kunnen we kijken of er een match is voor een mogelijke samenwerking.
Werkwijze

Strategisch plan

Hierna werk ik een duidelijk plan uit met actiepunten, tijdsplanning en investering. Hierdoor weet je precies wat je kunt verwachten en is het resultaat vs verwachting meteen glashelder. Dit plan kom ik vrijblijvend op locatie bij je toelichten en bij akkoord start onze samenwerking!
Werkwijze

Uitvoering

Na akkoord maken we duidelijke afspraken. Werkzaamheden kunnen op locatie of op afstand uitgevoerd worden. Met mijn online marketing dashboard ben jij altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen en kun je zelf de voortgang monitoren. Meten = weten!
Werkwijze

Evaluatie

Afhankelijk van onze afspraken, en hoe intensief onze samenwerking is, hebben we minimaal één keer in de maand een evaluatiemoment. Hier kunnen we de resultaten bespreken, kan het strategisch plan eventueel aangepast worden en kan ik alle vragen beantwoorden.
Online Marketing Lichtenvoorde

Samen online succes behalen?

Zullen we samen online succes behalen? Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we kijken waar jij nu vastloopt en of we een match zijn. Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden voor jouw bedrijf in Lichtenvoorde die online marketing met zich meebrengt. Klik op de knop hieronder om vrijblijvend contact op te nemen.