SEO uitbesteden

SEO uitbesteden?

Scoor hoger in Google met zoekmachine optimalisatie!

Goed vindbaar icon

Goed vindbaar

Op de juiste zoekwoorden!
Verhoog je omzet icon

Verhoog je omzet

Door meer zichtbaarheid!

Lokale vindbaarheid icon

Lokale vindbaarheid

Boven je concurrenten in Google!

SEO uitbesteden

Hoger scoren in Google?

Merk je dat je op belangrijke zoekwoorden niet hoog genoeg staat in Google en dat je concurrenten boven je staan? Dan wil je waarschijnlijk hoger scoren in Google op belangrijke zoektermen voor je bedrijf. SEO uitbesteden is hiervoor de perfecte oplossing!

Met zoekmachine optimalisatie kun je ervoor zorgen dat je gaat stijgen in de zoekresultaten van Google. In de regel is het zo dat Google rekening houdt met de grootste 3 factoren (er zijn er uiteraard veel meer): techniek, populariteit en content.

Vaak zien we dat de techniek, de achterkant van je website, de doorslag geeft. Dit zien wij niet, want dit is de code van de website. Door simpele aanpassingen te doen kunnen we vaak al een stijging zien. Dit heeft uiteraard ook te maken met de concurrentie op specifieke zoekwoorden.

Ben je benieuwd of dit iets voor je is? Klik dan op de knop hieronder en bekijk zelf of mijn aanpak aansluit bij jou. Je krijgt een vrijblijvend advies en aan de hand daarvan kun je zelf de beslissing maken of je SEO wilt uitbesteden.

Mijn aanpak
Erik Grevers - Tolkamp keuken- en baddesign

Erik Grevers

tolkampdesign.nl

'De effecten zijn echt meetbaar!'

Timo zit vol goede ideeën, neemt het initiatief en voert deze ideeën serieus en goed uit. Meedenken maar vooral ontzorgen, zodat ik met mijn ondernemen bezig kan blijven. En de effecten van zijn werk zijn echt meetbaar!

SEO uitbesteden?

Wil jij beter vindbaar zijn in Google en boven je concurrenten staan op specifieke zoekwoorden? Dan is SEO uitbesteden de oplossing voor jouw bedrijf. Misschien heb je zelf al het één en ander geprobeerd of heb je al een samenwerking gehad met een ander marketingbureau waar je niet tevreden over was. Bij Ten Wolde Marketing zit je nergens aan vast, kun je maandelijks opzeggen en krijg je in no-nonsense taal een geheel vrijblijvend advies. Met dit advies kun je zelf de beslissing maken of je SEO wilt uitbesteden.
Content aanpassen icon

Content aanpassen

Zodat Google dit kan lezen

Website speedtest icon

Website speedtest

Een snelle website scoort beter
Code optimalisatie icon

Code optimalisatie

Zodat Google jouw website snapt

Google Mijn Bedrijf icon

Google Mijn Bedrijf

Om lokaal goed vindbaar te zijn
Online partner icon

Online partner

Je staat er nooit alleen voor
Altijd op de hoogte icon

Altijd op de hoogte

Inzicht in resultaten en statistieken

Aan de slag met zoekmachine optimalisatie

Persoonlijk intakegesprek icon

Persoonlijk intakegesprek

Ik begin altijd met een persoonlijk intake gesprek. Dit gebeurt telefonisch of op locatie. Tijdens dit gesprek gaan we jouw doelstellingen in kaart brengen en bekijken we hoe vindbaar jouw website nu is.
Zoekwoorden bepalen

Zoekwoorden bepalen

Aan de hand van het intake gesprek ga ik uitgebreid zoekwoordonderzoek doen naar de zoekwoorden in jouw branche. Met een vrijblijvend advies kan ik voor jou een slimme SEO strategie uitwerken.
Maandelijkse optimalisatie

Maandelijkse optimalisatie

We gaan nu aan het werk als je beslist om met mij in zee te gaan. Ik ga aan de slag met jouw website en ik voer maandelijkse optimalisaties uit om je organische vindbaarheid continu te verbeteren.
Evaluatie en bijsturing

Evaluatie en bijsturing

Maandelijks ontvang je een rapportage en kunnen we die samen bespreken. Ook krijg je adviezen om in te spelen op nieuwe trends en kansen in jouw markt. Zo blijven we de concurrentie altijd een stap voor.
SEO specialist

On-page SEO

SEO bestaat uit 2 onderdelen: on-page en off-page. Alles op je website is on-page en alles buiten je website om is off-page. Veel bedrijven denken dat als ze heel veel linken naar hun website hebben (off-page), dat ze dan hoog scoren in Google. Heel veel websites linken dan immers naar die van hen. Dit is niet helemaal zo.

Het heeft namelijk geen zin om met off-page seo te gaan werken als je on-page seo nog niet is geoptimaliseerd. Je kunt er beter eerst voor zorgen dat je on-page seo goed staat. Dit is daarom ook altijd de eerste stap bij mij. 

Een aantal eerste stappen voor on-page seo:

  • Klopt de url structuur binnen je website?
  • Zijn de omschrijvingen van meta-tags (informatie voor Google) ingevuld?
  • Zijn alle tags van de afbeeldingen op je website correct ingevuld?
  • Komen de zoekwoorden op de juiste plekken terug?
  • Is er een juiste sitemap? Een sitemap vertelt Google hoe je website in elkaar zit.
  • Hoe zit het met interne links? Worden pagina's goed doorverwezen?
  • Blijven bezoekers lang op je website? Waarom zouden ze snel weggaan?
  • Staan er redirects ingesteld? Krijgen bezoekers een foutmelding te zien?
SEO uitbesteden

SEO uitbesteden?

Wil je zoekmachine optimalisatie (SEO) uitbesteden of meer informatie om jouw vindbaarheid te verbeteren? Neem dan vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.