Social media adverteren

Social media adverteren

Betere zichtbaarheid icon

Betere zichtbaarheid

Met advertenties op alle kanalen!

Kleine budgetten icon

Zorgen al voor direct resultaat!

Facebook Pixel icon

Facebook Pixel

Voor remarketing advertenties!

Social media adverteren

Meer omzet door social media

Social media advertenties zijn perfect om je omzet flink te verhogen. Gemiddeld heeft een persoon 7 contactmomenten nodig om tot een aankoop over te gaan.

Herhaling = key!

Daarom is social media adverteren een goede manier om je omzet te verhogen.

Iedereen zit dagelijks op social media en al deze platformen zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Daarom moet je zichtbaar zijn op de plekken waar jouw doelgroep zich bevindt. Met de Facebook Pixel kun je zelfs advertenties laten zien aan mensen die specifieke pagina's op je website bezocht hebben. Ideaal toch?

Ben jij klaar om strategisch te groeien en social media adverteren in te zetten om je omzet blijvend te verhogen?

Vertel me meer
Social media specialist

Social media specialist

Veel bedrijven hebben geen tijd of kennis om zelf hun social media advertenties bij te houden. Daarom kloppen ze bij mij aan om hun advertenties te laten beheren door een social media specialist. Hierdoor weet je namelijk zeker dat je niet zomaar wat doet en dat er echt resultaat uit je social media advertenties komt.

Doordat mijn kennis een stuk breder gaat dan alleen social media adverteren, kun je rekenen op wat ongevraagde adviezen 😉. Dit kunnen aanvullingen zijn op je bestaande advertenties. Daarom kun je mij het beste zien als een online marketing partner die je van a tot z kan adviseren in je hele online marketing strategie.

Erik Grevers - Tolkamp keuken- en baddesign

tolkampdesign.nl

'Timo begrijpt wat ontzorgen is!'

Timo zit vol goede ideeën, neemt het initiatief en voert deze ideeën serieus en goed uit. Timo begrijpt wat ontzorgen is. Zelf met initiatieven komen, alvast enkele stappen vooruit denken en deze goed onderbouwen. Sparren met Timo over online media (en meer) is een feestje!

Social media adverteren uitbesteden?

Wil je een nieuwe doelgroep bereiken, je omzet verhogen, je zichtbaarheid verbeteren en strategisch groeien? Dan is social media adverteren een goed idee! Voor diverse bedrijven verzorg ik de social media advertenties. Daardoor kun jij weer bezig gaan met hetgeen waar je goed in bent en je hoeft je niet meer druk te maken over de zichtbaarheid van je onderneming. Zoals ik altijd zeg: uitbesteden is ook echt uitbesteden!
Ervaren partner icon

Veel ervaring met social media

Succesvolle campagnes icon

Die echte conversies opleveren

Inzichten in statistieken icon

Meetbare omzet door advertenties

Niet schieten met hagel icon

Niet schieten met hagel

Adverteren vanuit een strategie

Overal zichtbaar

Overal zichtbaar

Aanwezig op verschillende kanalen

Vandaag starten icon

Morgen al de eerste resultaten

Aan de slag met social media adverteren

Persoonlijk intakegesprek icon
Bij iedere samenwerking begin ik met een persoonlijk intakegesprek. We kijken wat je wil bereiken met social media adverteren en hoe ik jou hiermee kan helpen. Dit gebeurt telefonisch of op locatie.
Strategisch plan uitwerken icon
Aan de hand van jouw wensen ga ik een strategisch plan uitwerken. Dit plan bevat een duidelijke planning, uitgewerkte doelgroep(en) en de investering die nodig is om dit tot een succes te maken.
Strategisch plan bespreken icon
Dit strategisch plan gaan we telefonisch of op locatie bespreken. Dit strategisch plan is geheel vrijblijvend. Zo kun je kijken of dit aansluit bij jouw wensen. Nu kun je beslissen of je de samenwerking wil aangaan.
Maandelijkse optimalisatie icon
Maandelijks neem ik de advertenties onder de loep om ze te kunnen bijsturen op maximaal resultaat. Elke maand krijg je een update in de vorm van een presentatie op kantoor of een visuele rapportage.
Social media uitbesteden

Social media uitbesteden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van social media advertenties of bekijken wat Ten Wolde Marketing voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.