Timo ten Wolde

Over Timo ten Wolde

Ik ben Timo, oprichter van Ten Wolde Marketing en online marketing specialist. Ik haal ontzettend veel energie uit het laten groeien van Achterhoekse bedrijven. In de Achterhoek zie ik namelijk ontzettend veel groeikansen voor de mooie bedrijven die hier zitten. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat niet iedereen in de Achterhoek op de hoogte is van alle mogelijkheden die het internet vandaag de dag te bieden heeft. 

Met Ten Wolde Marketing zorg ik er daarom voor dat Achterhoekse bedrijven, door middel van slimme online marketing strategieën, het internet voor zich kunnen laten werken. Dit doe ik door strategisch mee te denken en deze strategie tot uitvoering te brengen. Dit is vaak een combinatie van Google advertenties (SEA), conversie optimalisatie, social media advertenties, zoekmachine optimalisatie (SEO), e-mail marketing en het strategisch aanpakken van je website/webshop.

Zullen we connecten op LinkedIn en bekijken of we elkaar kunnen helpen?

Timo ten Wolde

Samen groeien

Het is mijn passie om niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn partners en mede-ondernemers, het leven te creëren waar we allemaal gelukkig van worden. Online marketing wordt hierbij steeds belangrijker en gaat een steeds grotere rol spelen in de zichtbaarheid, continuïteit en winstgevendheid van je bedrijf. Daarom wil ik ondernemers helpen om het leven te creëren waar zij gelukkig van worden en jou laten inzien dat online marketing voor een gigantische verandering kan zorgen.

Doordat ik het enige aanspreekpunt ben van Ten Wolde Marketing, weet je direct wat je aan mij hebt. Omdat ik geloof dat online marketing voor een grote verandering kan zorgen, werk ik veel op freelance-basis zodat je nooit vast zit aan lange contracten. Je kunt mij dus ook inhuren als freelance online marketeer. Bijna al mijn samenwerkingen zijn maandelijks opzegbaar. 

Met mijn online marketing dashboard zorg ik ervoor dat je altijd inzicht hebt in alles wat ik doe en wat er met je bedrijf online gebeurd. Hierdoor kun jij snel stappen maken om die verandering door te maken en je bedrijf te laten groeien!

Wat maakt mij anders?

meten = weten icon

Meten = weten

Alles wordt online bijgehouden. De weergave van een advertentie, het bezoeken van een pagina, het klikken op een knop en het invullen van een formulier op je website. Hierdoor weet je precies wat er terugkomt voor jouw investering. Meten = weten!

visuele data icon

Visuele data

Ik heb kant-en-klare online marketing dashboards gebouwd die jou met één druk op de knop een visueel overzicht kunnen geven, in de vorm van tabellen, grafieken en duidelijke cijfers, hoe je bedrijf ervoor staat en wat er terugkomt voor jouw investering.
achterhoekse nuchterheid icon

Achterhoekse nuchterheid

Geen agressieve verkooptechnieken in je advertenties of het gebruik van moeilijke vaktermen tijdens onze gesprekken. Ik zorg ervoor dat jij snapt wat ik doe zonder dit onnodig complex te maken. 'Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg' past daarom ook perfect bij mij.
transparantie icon

Transparantie

Transparantie is voor mij erg belangrijk. Jij wilt toch ook weten wat er terugkomt voor jouw investering? Daarom geef ik je altijd inzicht in wat ik doe, kun je eventueel via online dashboards met mij meekijken en krijg je maandelijks duidelijke en overzichtelijke rapportages en presentaties.
maandelijks opzegbaar icon

Maandelijks opzegbaar

Ik ben een voorstander van flexibiliteit en transparantie. Geen lange contracten, maar juist de hulp bieden op de momenten dat daar behoefte aan is. Om die reden zijn mijn diensten maandelijks opzegbaar, omdat ik geloof dat je niet zult opzeggen na het zien van de resultaten 😉. 
betaalbaarheid icon

Betaalbaarheid

Doordat ik mijn bedrijf zo heb geautomatiseerd, hoef je bij mij geen dure tarieven te verwachten. Je kunt dus ook met online marketing bezig gaan als je maar een klein budget hebt. Ik kan je helpen om je bedrijfsprocessen te automatiseren waardoor je meer budget kunt vrijmaken.

Wat anderen over mij zeggen

Timo is een enthousiaste online marketeer. Op een spontane en aanstekelijke wijze heeft hij mij laten zien hoe nuttig adwords, 'doorklik percentages' en 'bouncerates' zijn. De effecten van zijn werk zijn echt meetbaar!
Erik Grevers - Tolkamp keuken- en baddesign
Erik Grevers - tolkampdesign.nl
Timo is een deskundige en betrouwbare online marketing adviseur uit de Achterhoek. Hij onderscheidt zich met heldere en pragmatische oplossingen waarmee je als klant zelf 'aan de knoppen draait'.
Marian Heezen - Coconcepting
Marian Heezen - coconcepting.nl
Timo is ervaren en betrouwbaar. Hij heeft veel ideeën voor de juiste aanpak en denkt in oplossingen. Fijn om mee samen te werken!
Jeanet Bosman - ddbags
Jeanet Bosman - ddbags.nl
Kennismaken met Timo ten Wolde

Zullen we eens kennismaken?

arrow_drop_up arrow_drop_down